...

Küpsiste kasutamise põhimõtted

See küpsiste poliitika selgitab, mis on küpsised ja kuidas me neid kasutame. Te peaksite lugema seda poliitikat, et mõista, mis on küpsised, kuidas me neid kasutame, milliseid küpsiseid me kasutame, millist teavet me kogume küpsiste abil ja kuidas seda teavet kasutatakse ning kuidas saate oma küpsiste eelistusi kontrollida.

Te saate igal ajal muuta või tagasi võtta oma nõusoleku meie veebisaidil olevast küpsiste deklaratsioonist.

Teie nõusolek kehtib järgmistele domeenidele: setokaubamaja.ee

Lisateabe saamiseks selle kohta, kes me oleme ja kuidas me teie isikuandmeid töötleme saate meie kontaktide lehelt.

Mis on küpsised?

Küpsised on väikesed tekstifailid, mida kasutatakse väikeste infokildude salvestamiseks. Küpsised salvestatakse teie seadmesse, kui veebisait laaditakse teie brauserisse. Need küpsised aitavad meil veebisaiti korralikult funktsioneerida, muuta veebisaiti turvalisemaks, pakkuda paremat kasutajakogemust ning mõista, kuidas veebisait toimib ja analüüsida, mis töötab ja kus on vaja parandusi.

Kuidas me küpsiseid kasutame?

Nagu enamik veebiteenuseid, kasutab meie veebisait nii esimese kui kolmanda osapoole küpsiseid mitmesugustel eesmärkidel. Esimese osapoole küpsised on enamasti vajalikud veebisaidi korrektseks toimimiseks ja need ei kogu teie isikut tuvastavat teavet.

Kolmanda osapoole küpsiseid kasutatakse peamiselt selleks, et mõista, kuidas veebisait toimib, kuidas te veebisaidiga suhtlete, hoida meie teenuseid turvalisena, pakkuda teile asjakohaseid reklaame ning pakkuda teile paremat ja täiustatud kasutajakogemust ning kiirendada teie tulevasi interaktsioone meie veebisaidiga.

Milliseid küpsiseid me kasutame?

Kuidas ma saan kontrollida oma küpsiste eelistusi?

Kui otsustate oma eelistusi hiljem sirvimisseansi jooksul muuta, võite klõpsata ekraani all vasakul nurgas oleval punasel nõusolekueelistuste nupul. See kuvab uuesti nõusolekuteate, mis võimaldab teil oma eelistusi muuta või nõusoleku täielikult tagasi võtta.

Lisaks pakuvad erinevad brauserid erinevaid meetodeid veebisaitide kasutatavate küpsiste blokeerimiseks ja kustutamiseks. Saate muuta oma brauseri seadeid küpsiste blokeerimiseks/kustutamiseks. Lisateabe saamiseks küpsiste haldamise ja kustutamise kohta külastage veebisaite wikipedia.org, www.allaboutcookies.org.